O nama

Misija

Bilo da želite da dizajnirate otvoreni javni  prostor, izgradite vaš novi vrt ili jednostavno tražite inspiraciju za novom sezonskom sadnjom, stručnjak iz oblasti pejzažne arhitekture i vrtnog dizajna  vam može pomoći u izradi novog izgleda Vašeg „zelenog“ prostora. Da li je potrebno uređenje malog balkona, okućnice, krovnog vrta, parka, javnog gradskog prostora ili čak predela, angažovanje stručnjaka iz oblasti pejzažne arhitekture može vam pružiti svu neophodnu pomoć. U zavisnosti od tipa objekta, dizajnom se bavi pejzažni arhitekta ili tim stručnjaka sa individualnim pristupom iz oblasti pejzažne arhitekture i arhitekture.

Vizija

Želja nam je da pružimo individualni i kreativni pristup svakom klijentu i unesemo „svež dah“ u polju domaće  pejzažne arhitekture  i vrtnog dizajna. Želimo da naši radovi budu sa inovativnim pristupom, u širokom spektru stilova, bilo da su u privatnom ili javnom vlasništvu,  ili manjih odnosno većih dimenzija.

Cilj

Krajnji cilj je da postignemo emotivnu vezu između naših klijenata i njihovih vrtova. To postižemo pomoću uspostavljanja međusobnog poverenja između nas, klijenata i stručnjaka iz određene oblasti, ne “robujući“ stereotipima tradicionalnih domaćih stilova.